Followers

Wednesday, April 20, 2016

D.I.Y Servis Sendiri Aircond Kereta Anda!

Oleh kerana aku rasa post Siakap Keli ni bermanfaat dan memang untuk disebar agar sama2 mendapat manfaat, so sebaiknye aku post kat sini pulak. Memang sebelum ni ada cadang nak servis sendiri, biaselah time nak buat tu... ade je koje lain. Dan pulak dizaman ekonomi Malaysia sekarang ni, selagi kau boleh buat sendiri... lupekan nak hantar kedai suh buat. So kat bawah disediakan gambar langkah demi langkah, aku rasa sangat jelas dan simple. Jom!

Jangan lupe LIKE n SHARE okay https://www.facebook.com/KBMnBBB/

D.I.Y Servis Sendiri Aircond Kereta Anda!

D.I.Y Servis Sendiri Aircond Kereta Anda!

D.I.Y Servis Sendiri Aircond Kereta Anda!

D.I.Y Servis Sendiri Aircond Kereta Anda!

D.I.Y Servis Sendiri Aircond Kereta Anda!






Sumber: SiakapKeli
Reactions:


0 Powerfull Critical Thinking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...